Snitel de pui cu fulgi de porumb

Ingrediente:

 1 piept de pui mare, 400 gr fulgi porumb, 2 oua, 125 gr iaurt gras, 1 varf cutit praf usturoi, piper si sare dupa gust, putin cimbru uscat, 1 lingurita ulei. 

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4 persoane

5/5 - (90 votes)

Snitel de pui cu fulgi de porumb, un preparat delicios si satios. Reteta Snitel de pui cu fulgi de porumb se prepara usor si rapid. Crusta delicioasa si carne frageda, o bunatate pentru masa de pranz.

Feliem pieptul de pui si il condimentam cu piper, cimbru si sare.

Preparam o compozitie din: iaurt, oua,  sare, piper, praf de usturoi si ulei.

Omogenizam compozitia pentru 1 minut.

Fulgii de porumb se maruntesc.

Trecem feliile  prin compozitia de iaurt ( cate una) si le transferam pe fulgii de porumb maruntiti.

Tapetam feliile de piept cu fulgi de porumb maruntiti si le transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc 30 minute/200C.

Se scot din tava, se pun la farfurii si se servesc cu  sos de iaurt.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *