Pilaf cu carnati, mancare simpla si delicioasa, ideala pentru masa de pranz. Preparat rapid si cu ingrediente la indemana, reteta de pilaf cu carnati este optiunea pentru mese in familie.
Taiem carnatii in rondele si ii prajim in ulei, pentru 2 minute.
Scoatem carnatii intr-un vas si acoperim cu capac.
Grasimea ramasa se pune intr-o cratita si se incinge.
Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul razuit, ardeiul taiat cubulete.
Calim legumele pentru 5 minute si adaugam orezul spalat si scurs.
Amestecam si continuam calirea 1 minut.
Adaugam apa si continuam fierberea 15 minute.
La final , adaugam sare, piper dupa gust , carnatii prajiti si patrunjelul taiat marunt.
Punem capacul si lasam mancarea sa se raceasca.
Pilaful cu carnati serveste cu salata de sfecla rosie sau salata de rosii si castraveti.
Sa aveti pofta!