Pilaf cu carnati

Ingrediente:

250 gr orez, 750 ml apa, 2 morcovi potriviti, 1 ardei gogosar, 2 cepe, 3 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel verde, 300 gr carnati.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

5/5 - (170 votes)

Pilaf cu carnati,  mancare  simpla si delicioasa,  ideala pentru masa de pranz. Preparat rapid si cu ingrediente la indemana, reteta de pilaf  cu carnati este optiunea pentru mese in familie.

Taiem carnatii in rondele si ii prajim in ulei, pentru 2 minute.

Scoatem carnatii intr-un vas si acoperim cu capac.

Grasimea ramasa  se pune intr-o cratita si se incinge.

Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul razuit, ardeiul taiat cubulete.

Calim legumele pentru 5 minute si adaugam orezul spalat si scurs.

Amestecam si continuam calirea 1 minut.

Adaugam apa si continuam fierberea 15 minute.

La final , adaugam sare, piper dupa gust , carnatii prajiti si patrunjelul taiat marunt.

Punem capacul si lasam mancarea sa se raceasca.

Pilaful  cu carnati  serveste cu salata de sfecla rosie sau salata de rosii si castraveti.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *