5/5 - (113 votes)
Salata a la Russe, reteta perfecta pentru mese festive. Reteta Salata a la Russe este pe baza de legume si maioneza, se prepara usor si cu ingrediente la indemana.
Modul de preparare este asemanator ca la Salata de Boeuf.
Oprim din cantitatea de maioneza, morcov, patrunjel si mazare , o cantitate, pentru decor.
Taiem cartofii si morcovul cubulete.
Punem intr-un bol: cartofii, morcovul, mazarea, zeama de lamaie, patrunjelul maruntit, sare si piper dupa gust.
Adaugam mustarul si maioneza de casa.
Amestecam compozitia si o transferam pe un platou.
Ii dam forma rotunda, asemenea unui blat de tort.
Ungem toata suprafata cu maioneza.
Decoram cu mazare , morcov si patrunjel.
Se pastreaza la frigider. Se serveste in maxim doua zile.
Pofta buna!
2 thoughts on “Salata a la Russe”
Imi plac toate retetele si le incerc una cite una.Va multumesc
Multumim!