Salam de biscuiti cu portocale

Salam de biscuiti cu portocale
Ingrediente:

250 gr biscuiti de post ,  70 gr unt vegetal, 70 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat , 1/2 lingurit scortisoara, coaja de portocala (1 buc).

Decor: zahar farin vanilat

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 rulou

4.9/5 - (30 votes)

Salam de biscuiti cu portocale, un desert de post, aromat  si delicios. Reteta Salam de biscuiti cu portocale este simpla si rapida.

Biscuitii se rup in bucati mici si se pun intr-un bol mai mare.

Adaugam scortisoara, zaharul vanilat si coaja de portocala (rasa ).

Zaharul si  apa (70 ml)   se pun pe foc. Se lasa sa fiarba 2 minute si  apoi adaugam untul vegetal.

Amestecam  si  lasam  sa se racesca cateva momente.

Peste biscuiti adaugam siropul si amestecam usor.

Compozitia formata se pune pe folie alimentara si rulam strans.

Ruloul format se pune pe o tava,   se introduce la frigider pentru minim 3-4  ore, se indeparteaza folia si se pudreaza cu zahar farin vanilat.

Se portioneaza  si se aseaza pe platou.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *