Piure de legume

5/5 - (2 votes)

Ingrediente Piure de legume

500 gr  cartofi, 1 telina mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei gras, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei.

Mod de preparare Piure de legume

  1. Legumele le spalam si le taiem cubulete.
  2. Punem intr-o oala apa la fiert si dupa primul clocot adaugam legumele.
  3. Timpul de fierbere este in jur de 30 min, la foc potrivit.
  4. Dupa fierbere se lasa cca 5 min apoi adaugam sare , piper dupa gust si uleiul.
  5. Mixam cu ajutorul unui blender pana obtinem o compozitie omogena.

Piureul de legume se serveste cald.

Pofta Buna!

piure de legume

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.