Legume la cuptor

Legume la cuptor
4.8/5 - (37 votes)

Ingrediente Legume la cuptor

2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 rosii, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml apa calda, 1/2 legatura patrunjel proaspat.



Preparare 

Spalam si curatam legumele.

Fasolea se rupe in bucati potrivite si se fierbe 3 minute  in apa cu sare.

Taiem dovleceii cubulete si ii prajim cateva minute in ulei incins.

Taiem cartofii  pe jumatate , iar morcovii ii taiem rondele.

In grasimea ramasa de la dovlecei ,  calim morcovii  si  dovleceii. Ceapa se taie in 4.

Intr-un vas termorezistent se pun legumele – cartofii, morcovii, fasolea, dovleceii , ceapa si rosiile taiate fasii.



Legume la cuptorAdaugam sare si piper dupa gust , apa calda si  grasimea ramasa de la legume.

Se introduce vasul la cuptor pentru 30 minute/ 160C.

Legumele se servesc  cu patrunjel proaspat maruntit.

Legume la cuptor

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.