Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un adevarat hit la petreceri si evenimente festive. Pentru acest aperitiv ai nevoie de cascaval si somon afumat. Insa, pentru un plus de culoare si gust, mai poti umple rulada si cu crema de branza si marar, o combinatie clasica, alaturi de somonul afumat.
Se intinde o folie de aluminiu si doua bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta/ dimensiune 30x20cm.
Punem cascavalul taiat intr-un vas, pe bain-marie, si amestecam pana se topeste.
Asezam cascavalul pe folia alimentara si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.
Adaugam feliile de somon afumat pe toata suprafata si rulam strans.
Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.
Punem rulada pe o tava si introducem la rece, pentru minim 3 ore.
Se feliaza si se asaza pe platouri ornate cu foi proaspete de salata verde.
Pofta Buna!