Icre de fasole

Icre de fasole
5/5 - (6 votes)

Ingrediente Icre de fasole

200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de lamaie,   sare si piper, dupa gust.




Mod de preparare Icre de fasole

  1. Fasolea se pune la inmuiat in apa, timp de minim 8  ore. Se  fierbe si se scurge ( 2 ori ).
  2. Boabele fierte se pun intr-un blender si se mixeaza impreuna cu uleiul  si  ceapa tocata.
  3. Pentru o consistenta mai moale se adauga apa minerala sau zeama in care a fiert fasolea.
  4. Se adauga zeama de lamaie , sare si piper  dupa gust.

Icrele de fasole se pot servi  cu legume si paine prajita.

Pofta Buna!

 




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.