Rulada de cascaval cu somon

Rulada de cascaval cu somon
5/5 - (5 votes)

Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un adevarat hit la petreceri si evenimente festive. Pentru acest aperitiv ai nevoie de cascaval si somon afumat. Insa, pentru un plus de culoare si gust, mai poti umple rulada si cu crema de branza si marar, o combinatie clasica, alaturi de somonul afumat.

 




 

Ingrediente
150 gr cascaval , 100 gr somon afumat

Mod de preparare

Se  intinde o folie de aluminiu si doua  bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta/ dimeniune 30x20cm.

Punem cascavalul taiat  intr-un vas, pe bain-marie,  si  amestecam  pana se topeste.

Asezam cascavalul pe folia alimentara  si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.

Adaugam feliile de somon afumat pe toata suprafata si rulam strans.

Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.

Punem rulada pe o tava si introducem la rece pentru minim 3 ore.

Se  feliaza si se asaza pe platouri ornate cu foi proaspete de salata verde.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.