Naut crocant

Naut crocant
Ingrediente:

400 gr naut fiert din conserva, 1/2 lingurita cimbru uscat, 1 lingurita plina cu boia de ardei dulce, 1 lingurita praf de usturoi, 2 linguri zeama de lamaie, 4 linguri ulei, 1 lingurita sos de rosii, sare.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

3

5/5 - (14 votes)

Naut crocant, reteta la cuptor, este o gustare usoara, cu textura crocanta, perfecta pentru a fi savurata in orice moment al zilei. Nautul crocant este o optiune excelenta pentru cei care doresc o alimentatie sanatoasa, dar  si o sursa de fibre.

Naut crocant

Scurgem nautul din conserva, il trecem prin apa rece si il punem  la scurs,  intr-o sita.

Transferam nautul scurs intr-un bol, adaugam sosul de rosii, cimbru, boia de ardei, praful de usturoi, zeama de lamaie, uleiul si sarea.

Naut crocant  Amestecam si transferam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt,  intr-un singur strat.

Naut crocant

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/ 30 minute.

Dupa 10 minute, miscam tava, astfel incat nautul sa se intoarca si il mai lasam 10 minute.

Repetam operatia de doua ori in 30 de minute.

Naut crocant

Dupa coacere, nautul trebuie sa fie crocant la exterior.

Putem servi nautul crocant ca gustare sau il puteti adauga in salate pentru un plus de bunatate.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *