Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca
Ingrediente:

600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, piper, patrunjel verde , oua ochiuri.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

4.5/5 - (16 votes)

Tochitura ardeleneasca, un preparat foarte gusts pentru masa de pranz. Reteta Tochitura ardeleneasca este simpla, cu ingrediente la indemana si garanteaza reusita.

Taiem carnatii bucatele si ii prajim cca 5 minute.

In grasimea ramasa se pune la calit carnea taiata bucati mici.

Se scoate carnea  intr-un vas,  iar in grasimea ramasa calim ceapa si usturoiul,  taiate marunt.

tochitura ardeleneasca1Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam carnatii , carnea , apa calda si sosul de rosii cu ardei.

Se  lasă la fiert inabusit , la foc mic, pana carnea devine frageda.

tochitura ardeleneascaLa final se adauga sare, piper dupa gust si patrunjelul taiat marunt.

Se serveste cu mamaliguta si ou ochi. Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *