Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca
4.5/5 - (10 votes)

Ingrediente Tochitura ardeleneasca

600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, piper, patrunjel verde , oua ochiuri.



Mod de preparare Tochitura ardeleneasca

Taiem carnatii bucatele si ii prajim cca 5 minute.

In grasimea ramasa se pune la calit carnea taiata bucati mici.

Dupa ce carnea s-a calit se scoate intr-un vas,  iar in grasimea ramasa calim ceapa si usturoiul,  taiate marunt.

tochitura ardeleneasca1Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnatii , carnea , apa calda si sosul de rosii cu ardei.

Se  lasă la fiert cu capac , la foc mic, pana carnea devine frageda.

tochitura ardeleneascaLa final se adauga sare, piper dupa gust si patrunjelul taiat marunt.

Se serveste cu mamaliguta si ou ochi. Pofta buna!



 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.