Jumari cu ceapa

Ingrediente
1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.
Preparare
Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 1 ora la rece.
Intr-o cratita teflonata sau intr-un tuci se pune untura la topit, adaugam cuburile de sunca si se lasa la prajit la foc mic. Pe timpul prajirii se amesteca cu o lingura de lemn. Cand capata o culoare aurie se scot cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un bol pana la servire.
Intr-o cratita teflonata sau intr-un tuci se pune untura la topit, adaugam cuburile de sunca si se lasa la prajit la foc mic. Pe timpul prajirii se amesteca cu o lingura de lemn. Cand capata o culoare aurie se scot cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un bol pana la servire.
Pofta Buna!
