Oua umplute cu pasta de peste afumat , un aperitiv delicios pentru mesele festive. Reteta Oua umplute cu pasta de peste afumat este simpla, rapida si foarte apreciata. Nelipsite de la mesele in familie, aperitivele cu peste sunt foarte apreciate pentru gust si savoare.
Reteta Pasta de macrou afumat in imagini o gasiti aici .
Preparare umplutura
Curatam fileul de piele, oase si il taiem marunt.
Taiem marunt ceapa si mararul.
Punem intr-un bol: macroul afumat, ceapa rosie, branza topita, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, mararul.
Amestecam cu furculita pana obtinem o compozitie omogena.
Curatam ouale de coaja si le taiem pe lungime.
Scoatem cu grija galbenusurile.
Punem jumatatile de ou pe un platou.
Pasta de macrou afumat se pune intr-un pos cu varf stelat.
Turnam in fiecare jumatate de ou o avelina din pasta de peste.
Decoram cu marar proaspat si servim.
Pofta Buna!
Descopera si alte retete din colectia Aperitive pentru Sarbatori!