Retete de Revelion

9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
10 noiembrie 2016

Salau la gratar

Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un gratar cu carbuni incinsi. Poti prepara acest peste si in […]
20 iunie 2016
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente 800 gr piept de pui , sare si […]
26 mai 2016

Ceafa de porc la cuptor

Ingrediente Ceafa de porc la cuptor / 3 portii 750 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  […]
10 ianuarie 2016

Aperitiv cu rosii si branza de capra

De sarbatori sau alte evenimente festive, aperitivul este o marca de necontestat a abilitatilor gospodinei, numeroare preparate inedite gasindu-si locul pe platouri. Un astfel de aperitiv savuros si aspectuos este […]
7 decembrie 2015
Rulada de cascaval cu somon

Rulada de cascaval cu somon

Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un adevarat hit la petreceri si evenimente festive. Pentru acest aperitiv […]
12 octombrie 2015

Pulpe de gasca cu ciuperci

Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care este omniprezenta in meniul romanilor. O reteta speciala este cea […]
23 septembrie 2015

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook