Retete de Revelion

7 iulie 2019

Creier pane

  Ingrediente pentru 5 portii 600 g creier de vita,¬† 30 ml otet,¬† 1 foaie de dafin, 5 boabe de piper, 1,5 l apa, Compozitia de pane -3 oua, 300 [‚Ķ]
1 iulie 2019

Pui la ceaun

Cea mai buna reteta de pui la ceaun ! Pui cu usturoi si mamaliguta , extrem de gustos si rapid. Ingrediente Pui la ceaun Р4 portii / Timp de […]
16 aprilie 2019
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Ingrediente Sarmale in foi de varza 1 bucata varza murata 600 gr carne tocata de porc 2 bucati ceapa 40 ml ulei 140 gr orez 8 linguri pline sos de […]
10 iulie 2018

Salata de cartofi cu carne

Ingrediente Salata de cartofi cu carne  1/2 ardei capia, 1/2 ardei verde, 100 gr muschi de porc file,1 kg cartofi fierti, 2 oua fierte, 1 legatura patrunjel verde, sare si […]
25 februarie 2018
Saratele

Saratele

Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente  Aluat Р300 gr branza telemea grasa , 250 gr unt 82% grasime, 300 gr smantana 18% , 1 […]
21 decembrie 2017

Pasta de peste

Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta reteta am ales  conserva Eva Ton bucati in ulei  de masline . Bucati suculente de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook