2 iulie 2017
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Ingrediente – 3 portii 1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust. Mod de preparare Pieptul de pui se feliaza , […]
16 ianuarie 2017

Chec marmorat cu nuca

Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru a-ti oferi un desert gustos, pe care il poti prepara si atunci cand ai musafiri […]
9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
10 ianuarie 2016

Aperitiv cu rosii si branza de capra

De sarbatori sau alte evenimente festive, aperitivul este o marca de necontestat a abilitatilor gospodinei, numeroare preparate inedite gasindu-si locul pe platouri. Un astfel de aperitiv savuros si aspectuos este […]
7 decembrie 2015
Rulada de cascaval cu somon

Rulada de cascaval cu somon

Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un adevarat hit la petreceri si evenimente festive. Pentru acest aperitiv […]
12 octombrie 2015

Pulpe de gasca cu ciuperci

Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care este omniprezenta in meniul romanilor. O reteta speciala este cea […]
23 septembrie 2015

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca […]
11 iulie 2015

Negresa cu zmeura

Un desert foarte gustos si apreciat, negresa se prepara repede si nu necesita ingrediente speciale. Este ideala pentru petreceri si diverse sarbatori alaturi de familie si prieteni. O varianta de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress