Retete de Revelion

12 septembrie 2013

Prajitura cu mere si dulceata

Ingrediente Prajitura cu mere si dulceata Blat: 5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura […]
2 august 2013

Friptura de porc la tava

Ingrediente Friptura de porc la tava 1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml […]
14 iulie 2013
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza 6 rosii tari si proaspete. Umplutura – 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si […]
11 iulie 2013
Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 […]
2 iulie 2013
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Ingrediente Legume la cuptor 2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 rosii, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml […]
30 iunie 2013
Chiftelute cu cimbru

Chiftelute cu cimbru

Ingrediente Chiftelute cu cimbru 500 gr carne tocata (porc si vita),   2 oua, 2  felii de paine , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa mare  , 200 ml ulei , […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook