Coaste de porc la tava

Coaste de porc la tava
Ingrediente:

800 gr coaste  de porc , 1 kg cartofi, 3 linguri ulei, sare , piper , 1 capatana de usturoi, 1/2 lingurita oregano, patrunjel verde.

Timp preparare

55 minute

Nr. portii

3

5/5 - (5 votes)

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca sunt preparate la cuptor, fie la  grata.

Coastele de porc la tava sunt savuroase si se prepara rapid. Cand esti in pana de idei in ceea ce priveste mesele in familie, cu siguranta ii vei impresiona cu aceasta reteta. In plus, nu este complicata, ai nevoie doar de coaste, cartofi, usturoi si condimente.

Coastele de porc la tava se servesc cu sos de usturoi, patrunjel verde tocat pe deasupra si o salata verde.

Spalam si portionam coastele de porc.

Spalam cartofii, ii curatam si   ii taiem in rondele mai mari.

Curatam usturoiul si il spalam.

Intr-o tava adaugam  2 linguri ulei, cartofii, cateii de usturoi , presaram  sare , piper dupa gust  si amestecam.

Ungem coastele cu restul de uei, le presaram cu sare, piper si oregano,  apoi le asezam in tava cu cartofi.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C,  pentru 40-45 minute.

Coaste de porc la tava

Coastele de porc  se servesc cu salata de varza si patrunjel verde maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *