Retete de Revelion

17 februarie 2013
Gasca cu varza

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza / 2 portii 2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de […]
13 februarie 2013
Oua umplute cu pasta de somon

Oua umplute cu pasta de somon

Ingrediente Oua umplute cu pasta de somon 150 gr carne de  somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , 1 lingurita  zeama de lamaie, 30 gr unt, sare […]
2 februarie 2013
Pere fierte in vin

Pere fierte in vin

Ingrediente  – Pere fierte in vin 3 pere, 500 ml vin rosu demidulce  (de casa), 4 linguri de zahar, 1 /2 lingurita scortisoara, 2 stelute ananson, 2 cuisoare,  1 lingura […]
30 ianuarie 2013

Rulada cu crema de ciocolata

Ingrediente – Rulada cu crema de ciocolata Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 7  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Crema de ciocolata: 2 oua, 100 ml lapte, […]
5 ianuarie 2013
Oranjada

Oranjada

Ingrediente Oranjada 4 portocale, 1 l apa, 5  linguri cu miere sau 200 gr zahar, 1 lingurita zeama de lamaie. Preparare Taiem portocalele pe jumatate. Obtinem sucul cu ajutorul unui […]
30 decembrie 2012

Oua umplute cu branza si ceapa verde

Ingrediente Oua umplute cu branza si ceapa verde 6 oua,  120 gr  branza dulce,  2 fire de ceapa verde, 50 gr smantana, sare si piper dupa gust. Preparare Taiem ouale  […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook