Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar pentru caramel. Decor: frisca, fructe de padure (zmeura, mure, […]
Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata de icre de crap, 1 rosie. Mod de preparare Castraveti aperitiv Taiem castravetii in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se taie […]
Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor – marar proaspat, masline verzi […]
Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Pasta de masline Se pun […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT