Retete de Pasti

27 ianuarie 2014

Crema de zahar ars cu fructe de padure

Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar pentru caramel. Decor: frisca, fructe de padure (zmeura, mure, […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
20 ianuarie 2014
Castraveti aperitiv

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata de icre de crap, 1 rosie. Mod de preparare Castraveti aperitiv Taiem castravetii  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se taie […]
11 ianuarie 2014
aperitiv cu icre si masline, cele mai gustoase retete de aperitiv cu icre si masline

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
3 ianuarie 2014
Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Pasta de masline Se pun […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook