Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor
Ingrediente:

800 gr piept de pui , sare si piper dupa gust, 5 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  4 linguri sos de rosii cu ardei.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

4.9/5 - (72 votes)

Piept de pui marinat, un preparat delicios pentru mese in familie. Reteta Piept de pui la cuptor este simpla, rapida si foarte gustoasa.

Pieptul de pui  se taie in felii potrivite.

Intr-un bol adaugam si amestecam  : cimbru taiat marunt , cateii de usturoi zdrobiti, sosul de rosii cu ardei , uleiul,  sare si piper dupa gust.

Ungem bucatile de carne si le  punem la rece,  pentru minim 1 ora.

Intr-o tava adaugam: 2 linguri ulei si 100 ml apa, adaugam feliile de carne.

Piept de pui la cuptor

Acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu si o introducem  la cuptor pentru 30 minute/ 180 C.

Se inlatura capacul sau folia si mai lasam friptura la cuptor,  inca 10-15 minute , pana se rumeneste usor.

Se serveste calda alaturi de garnitura si salata.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *