4.9/5 - (72 votes)
Piept de pui marinat, un preparat delicios pentru mese in familie. Reteta Piept de pui la cuptor este simpla, rapida si foarte gustoasa.
Pieptul de pui se taie in felii potrivite.
Intr-un bol adaugam si amestecam : cimbru taiat marunt , cateii de usturoi zdrobiti, sosul de rosii cu ardei , uleiul, sare si piper dupa gust.
Ungem bucatile de carne si le punem la rece, pentru minim 1 ora.
Intr-o tava adaugam: 2 linguri ulei si 100 ml apa, adaugam feliile de carne.
Acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu si o introducem la cuptor pentru 30 minute/ 180 C.
Se inlatura capacul sau folia si mai lasam friptura la cuptor, inca 10-15 minute , pana se rumeneste usor.
Se serveste calda alaturi de garnitura si salata.
Pofta Buna!
Salvează