Peste marinat in sos de rosii

Peste marinat in sos de rosii
Ingrediente:

1 kg peste fara cap  (macrou, merluciu sau cod), 4 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, 10 boabe de piper, sare si  dupa gust, 150 ml apa, 1 lingurita amidon.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

5

4.9/5 - (11 votes)

Peste marinat in sos de rosii, un preparat delicios pentru mese in familie. Reteta Peste marinat in sos de rosii este simpla si se prepara usor.

Pestele se curata de intestine, se spala   si se portioneaza in bucati potrivite.

Intr-o cratita  adaugam uleiul, otetul, sarea, boabele de piper si foile de dafin.

Punem la fiert,  iar dupa primul clocot adaugam bucatile de peste  , sosul de rosii cu  ardei si apa.

Lichidul trebuie sa acopere pestele .

Acoperim vasul si fierbem la foc mic  pentru 35 minute.

La final ,  adaugam amidonul dizolvat in apa rece si  amestecam.

Mai fierbem compozitia 3 minute si inchidem focul.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *