Ingrediente Chec cu nuca
4 oua, 6 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 lingura cacao+2 linguri apa , 3 linguri ulei, 1 praf de copt, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare, 70 gr nuca .
Mod de preparare Chec cu nuca
- Albusurile se bat spuma cu zahar, galbenusurile se mixeaza cu ulei , zahar vanilat si sare.
- Faina se amesteca cu praful de copt.
- Albusurile spuma se amesteca usor cu galbenusurile mixate.
- Adaugam faina si amestecam usor.
- Din compozitia obtinuta se ia un sfert si se amesteca cu cacaua dizolvata in apa.
- Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune un strat simplu , un strat cu cacao si nuca maruntita .
- Se adauga restul de compozititie, nuca apoi se intinde uniform.
- Se coace la 180C/25 minute.
Pofta Buna!