Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente
1 piept de pui~ 800 gr , 400 gr ciuperci, 100 ml ulei, 100 gr smantana, 50 gr faina, 50 ml apa, 100 ml vin alb, sare si piper dupa gust, verdeata.
Preparare
Spalam ciupercile si le taiem in bucati potrivite.
Pieptul de pui se taie in felii pe lungime. Feliile obtinute se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se scoate pieptul de pui si calim ciupercile pentru 8-10 minute.
Adaugam carnea, apa si lasam sa fiarba 15 minute.
Se adauga vinul, smantana, sare si piper dupa gust.
Mai fierbem 1 minut si apoi adaugam patrunjel maruntit.
Pofta Buna!
2 Comments
dar ciupercile marinate (in conserva ) se pot folosi la fel sau trbuiec puse mai tarziu?
Se pot folosi ciuperci in conserva, le adaugam la fel , alaturi de piept, cca 4-5 min.