Retete aperitive ca la mama acasa, explicate pas cu pas,in imagini. Aperitivele sunt preparatele culinare care deschid apetitul si pregatesc oaspetii pentru o masa delicioasa. Ele pot fi servite inaintea unei cine festive, la petreceri sau chiar si la un mic dejun special. Aperitivele sunt adesea considerate cele mai importante preparate din meniu, deoarece ele reprezinta prima impresie pe care oaspetii o au despre masa. Aperitivele festive sunt acele preparate culinare care aduc un plus de eleganta si rafinament oricarei ocazii festive, de la petreceri la mese de Craciun, Revelion sau Pasti. Aperitivele pregatite in casa sunt intotdeauna o alegere buna, deoarece pot fi personalizate si adaptate gusturilor si preferintelor oaspetilor. Aperitivele de Craciun sunt o parte importanta a mesei festive si pot fi de diferite tipuri, de la cele reci la cele calde, de la cele dulci la cele sarate. Aperitivele de Revelion sunt la fel de importante ca cele de Craciun si pot fi foarte variate, in functie de gusturile si preferintele oaspetilor. Aperitivele de Paste sunt de obicei foarte gustoase si colorate, potrivite pentru a pregati o masa speciala si memorabila. Retete de aperitive pe alese, retete culinare pentru acasa.