Platou traditional cu aperitive

5/5 - (40 votes)

Aperitive traditionale, nelipsite de la masa de Craciun. Platou traditional cu aperitive – Toba de porc, caltabos, lebar, un adevarat festin de bunatati.

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.

Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.

Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.

Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *