Oua umplute cu maioneza

oua umplute cu maioneza
5/5 - (9 votes)

Ingrediente Oua umplute cu maioneza

6 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce.




Mod de preparare

 

  1. Spalam ouale si  le punem intr-o cratita. Turnam apa cat sa le acopere si le fierbem la foc mic, timp de 7 minute.
  2. Le scoatem cu o lingura si le clatim sub jet de apa rece, dupa care se indeparteaza  coaja.
  3. Se indeparteaza coaja, pielita din interior si le taiem in doua parti, pe lungime.
  4. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
  5. Albusurile se pun pe un platou special de oua.
  6. Maioneza se amesteca cu piper, mustar si sare dupa gust.
  7. Cu compozitia formata se umplu jumatatile de oua.
  8. Se decoreaza cu boia de ardei dulce si salata verde.

Pofta Buna !




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.