Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

3

5/5 - (63 votes)

Reteta pentru cel mai bun piept de pui la gratar. Servit cu salata si garnitura, pieptul de pui la gratar este delicios . Testeaza reteta!

Pieptul de pui se feliaza , se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

Piept de pui la gratarSe pune pe o farfurie, se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider,  pentru minim 30 minute.

Se scoate de la rece , se lasa sa ajunga la temperatura camerei si apoi se pune pe gratarul incins.

Piept de pui la gratar

Il frigem (la foc potrivit) pe ambele parti , cca 15 minute.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *