Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

3

5/5 - (62 votes)

Reteta pentru cel mai bun piept de pui la gratar. Servit cu salata si garnitura, pieptul de pui la gratar este delicios . Testeaza reteta!

Pieptul de pui se feliaza , se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

Piept de pui la gratarSe pune pe o farfurie, se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider,  pentru minim 30 minute.

Se scoate de la rece , se lasa sa ajunga la temperatura camerei si apoi se pune pe gratarul incins.

Piept de pui la gratar

Il frigem (la foc potrivit) pe ambele parti , cca 15 minute.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *