Spanac sote cu mamaliguta si usturoi

Spanac sote cu mamaliguta si usturoi
Ingrediente:

1 kg spanac, 50 ml ulei, 6 catei usturoi pisati ,  sare si piper dupa gust, mamaliguta.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

5/5 - (20 votes)

Spanac sote cu mamaliguta si usturoi, un preparat nelipsit de la mesele in familie. Reteta Spanac sote cu mamaliguta si usturoi este rapida si delicioasa.

Spanacul se fierbe  pentru   5 minute.

Dupa fierbere, spanacul  se scurge de apa si transfera intr-o cratita cu apa rece( pentru a mentine o culoare verde) , pentru  5 minute.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, adaugam  sarea   si spanacul taiat marunt.

Fierbem acoperit pentru  5 minute,  la foc mediu.

Amestecam, indepartam capacul si mai fierbem 3 minute.

Adaugam sare si  piper dupa gust.

Se lasa sa se racesca cateva momente.

Se serveste cu usturoi si mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *