Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita
Ingrediente:

1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichi de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita susan crud, 2 lingurite  ulei, 1 lingurita zeama de lamaie, sare si piper , dupa gust.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

2

5/5 - (10 votes)

Salata de primavara cu oua de prepelita, un preparat hranitor si gustos. Reteta Salata de primavara cu oua de prepelita este simpla si rapida.

Ouale de prepelita se fierb cca 5  minute, apoi  se raceasc brusc  in apa rece.

Dupa racire se decojesc si le taiem pe jumatate.

Salata se spala bine cu apa rece si se pune la scurs . Ridichiile  se spala , se curata de frunze si le taiem rondele.

Rosiile, castravetii, ceapa le spalam, le lasam cateva minute la scurs apoi  le taiem rondele.

Intr-un bol se adauga salata verde rupta, ceapa,  rosii, castraveti, ridichii ,  alternativ, iar deasupa jumatati de ou.

Adaugam  peste salata  un dressing facut din ulei ,  zeama de lamaie , sare si piper, dupa gust .

Decoram salata cu susan si o servim imediat.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *