4 noiembrie 2011

Dulceata de smochine

Ingrediente 20 smochine, 700 gr zahar, zeama de la o lamaie. Preparare Intr-o cratita se pune zaharul si 200 ml apa, se pune la foc mic sa fiarba. Cand s-a […]
4 noiembrie 2011

Tort de ciocolata

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr ciocolata rasa, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 […]
4 noiembrie 2011

Prajitura Buzdugan

Ingrediente Prajitura Buzdugan Coji indiene: 6 oua, 150 gr zahar, 180 gr faina, un praf de sare. Sirop de rom: 1 l apa, 200 gr zahar, esenta de rom. Crema […]
4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
2 noiembrie 2011

Pulpe de pui impanate cu usturoi

Ingrediente 6-8 pulpe superioare, 80 l ulei, 1 capatana de usturoi, sare, verdeata. Preparare Pulpele superioare se trec prin flacara, apoi se spala si se pun intr-un vas. Se presara […]
31 octombrie 2011

Crema de ciocolata

O crema fina, aromata , ideala pentru umplerea blaturilor, foilor de rulada si decor. Ingrediente 2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  gras , 10 ml […]
31 octombrie 2011

Prajitura cu dovleac

Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, 150 gr dovleac copt, 2 plicuri zahar vanilat, […]
23 octombrie 2011

Friptura de gasca in sos

Ingrediente 2 pulpe si 1 piept de gasca , 1 ceapa, 20 ml ulei, 10 gr amidon alimentar, 4 rosii, 1 morcov, 1 ardei, sare, piper, patrunjel verde. Preparare Intr-o […]
22 octombrie 2011

Fursec cu nuca si gem

Ingrediente 250 gr unt , 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 5 gr bicarbonat de sodiu, un praf sare, vanilie, faina cat cuprinde. Decor: zahar pudra, 100 gr gem, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress