Retete Culinare

17 februarie 2013
Gasca cu varza

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza / 2 portii 2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de […]
16 februarie 2013
Compot rapid de mere

Compot rapid de mere

Ingrediente Compot rapid de mere/ 2 portii 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar vanilat. Preparare Spalam merele, indepartam mijlocul lemnos […]
13 februarie 2013
Oua umplute cu pasta de somon

Oua umplute cu pasta de somon

Ingrediente Oua umplute cu pasta de somon 150 gr carne de  somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , 1 lingurita  zeama de lamaie, 30 gr unt, sare […]
11 februarie 2013
peste la tigaie

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie 3 bucati  file de peste, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie. Mod de preparare […]
10 februarie 2013
fursecuri cu alune

Fursecuri cu alune

Ingrediente – Fursecuri cu alune / 1 tava 250 g unt, 100 g zahar pudra , 1 ou, 50 gr smantana, 1 pliculet  zahar vanilat, 400 gr faina, 100 gr […]
5 februarie 2013
Ficatei de pui in sos de rosii

Ficatei de pui in sos de rosii

Ingrediente – Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec,  1 ceapa, 100 ml bulion, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook