25 iunie 2012

Briose pufoase cu cirese

Ingrediente 250 gr unt , 180 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : cirese, rom, 30 […]
25 iunie 2012

Blat pufos pentru tarta

Ingrediente 200 gr unt , 150  gr zahar, 3  oua,  1 praf de sare, coaja rasa de la o lamaie, 1 praf de copt, 250 gr faina. Mod de preparare […]
24 iunie 2012

Inghetata de visine

Ingrediente 300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie Mod de preparare Intr-o cratita se pun la fiert zaharul si apa ,  la […]
20 iunie 2012

Tort rapid cu capsuni

Ingrediente Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1 praf de copt, 40 ml apa foarte  rece, 100 gr zahar. Crema de vanilie: 800 ml lapte , 3 oua, 150 gr […]
19 iunie 2012

File de macrou pane

Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru prajit Mod de preparare Fileul de macrou se lasa la […]
17 iunie 2012

Dulceata de capsuni si lamaie

Bogate in vitamine si minerale –capsunile  conservate sub forma de  dulceata pastreaza cea mai mare parte din proprietatile fructelor proaspete, mai ales  aroma. Dulceata de capsuni si lamaie  se obtine  […]
15 iunie 2012

Aripioare de pui marinate

Ingrediente reteta Aripioare de pui 1 kg aripioare de pui Pentru marinata: 1 lingura de miere, 1 lingura de mustar, 5 catei de usturoi, 3 fire de cimbru proaspat, 50 […]
2 iunie 2012

Dulceata de trandafiri

Ingrediente: Dulceata de trandafiri 350 gr petale de trandafiri parfumate (pentru dulceata), 500 gr zahar, 25 ml zeama de lamaie, 250 ml apa. Mod de preparare Petalele de la fiecare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress