13 iulie 2012

Pizza cu ciuperci si masline

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5 gr drojdie, 50 ml apa calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval si ciuperci  proaspete din belsug , […]
10 iulie 2012

Dulceata de zmeura

  Ingrediente 2  kg zmeura, 1 -1, 200 kg zahar, sucul de la o lamaie, 600 ml apa. Mod de preparare Zmeura se alege una cate una si se  spalam […]
9 iulie 2012

Biscuiti sarati

Ingrediente 500 gr aluat cu branza de vaci – reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins aluatul,  sare. Mod de preparare Aluatul se intinde cu […]
8 iulie 2012

Fursecuri vanilate cu visine

Ingrediente 250 gr unt (margarina), 4 oua, 150 gr zahar, un praf sare, 4 pliculete zahar vanilat,  300 gr faina, cca -40 visine fara samburi (depinde de numarul de  fursecuri […]
8 iulie 2012

Aluat cu branza de vaci

Un aluat foarte bun pentru placinta sau pateuri cu branza, pentru saleuri, foaie pentru drob, etc. Ingrediente 250 gr faina, 250 gr unt, 250 gr branza de vaci, 1 lingurita […]
7 iulie 2012

Pizza cu salam si ciuperci

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  cascaval , salam de vara , oregano, […]
6 iulie 2012

Limonada

Ingrediente Limonada 200 ml suc proaspat de lamaie (4 lamai), 100 gr zahar, 300 ml  apa plata , 500 ml apa minerala rece. Decor: frunze de menta proaspata, felii de […]
4 iulie 2012

Ciorba de fasole verde

Ingrediente Ciorba de fasole verde 500 gr fasole verde, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 500 gr rosii proaspete, 50 ml ulei, 1 lagatura de patrunjel, o crenguta  de cimbru […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress