Ardei copti

Ingrediente:

1 kg ardei gras, 1 lingura otet, 1 lingurita ulei, 1/2 lingurita miere, sare dupa gust ,  patrunjel taiat marunt.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

5/5 - (9 votes)

Salata Ardei copti  este perfecta langa mancaruri pe baza de carne sau legume. Reteta Ardei copti este simpla, rapida si delicioasa.

Sosul se formeaza prin amestecul ingredientelor :  otet, ulei,  miere, sare dupa gust si patrunjel taiat marunt.

Ardeii se spala , se sterg si se coc pe plita. In timpul coacerii se intorc pe toate partile.

Dupa coacere, ardeii  se pun intr-o cratita, presaram sare si acoperim rapid cu un capac.

Ii  lasam 30 minute, se vor curata mai usor.

Umezim  mainile  si ii curatam cu grija .

Se pun intr-un bol si adaugam peste ei sosul format mai sus.

Ii amestecam cu sos si apoi acoperim  bolul cu folie alimentara .

Se pastreaza  la rece pana  in momentul servirii.

Sunt deliciosi ! Se servesc alaturi de friptura.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *