10 octombrie 2013

Chiftelute in sos

Ingrediente Chiftelute in sos Chiftelute: 1 kg carne tocata  (porc lucru sau spata), 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei […]
8 octombrie 2013

Peltea (jeleu) de gutui

Ingrediente Peltea (jeleu) de gutui 1 kg gutui (puteti folosi doar coji si cotoare), 1 kg zahar, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Peltea (jeleu) de gutui Se […]
7 octombrie 2013

Fasole verde cu ardei pentru iarna

Ingrediente Fasole verde cu ardei pentru iarna 3  kg fasole, 1  kg ardei gogosar , 100 ml ulei, sare dupa gust,  frunze de telina verde – cca 10 borcane 750 […]
6 octombrie 2013

Pui cu masline

Ingrediente Pui cu masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 ml bulion de rosii, 50 ml vin, 2-3 frunze de […]
3 octombrie 2013

Conopida murata

Ingrediente Conopida murata 4  buc conopida , 1 varza mica rosie,   1 legatura   frunze de telina,  marar uscat, 4 buc hrean taiate rondele sau fasii, piper boabe, sare grunjoasa […]
28 septembrie 2013

Peste pane

Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Preparare Peste pane File-urile de peste se portioneaza in […]
25 septembrie 2013

Must de casa

Un must delicios il obtinem doar din struguri proaspeti. Folosim doar boabe sanatoase si bine coapte, struguri de vin. Cu ajutorul unui storcator de fructe zdrobim boabele iar sucul rezultat […]
24 septembrie 2013

Budinca de conopida

Ingrediente Budinca de conopida 1 conopida – 500-700 gr, 3 oua, 3 linguri smantana, 150 gr sunca presata, 100 gr cascaval, sare si piper dupa gust. Pentru uns forma: 10 […]
23 septembrie 2013

Tocanita de pipote si inimi

Ingrediente Tocanita de pipote si inimi 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress