5 ianuarie 2014

Tort diplomat cu ananas si ciocolata

Ingrediente Tort diplomat cu ananas si ciocolata Blat : piscoturi de sampanie: 10 buc – ( forma o cratita de 2 l ) Crema: 2 oua, 100 gr zahar, 150 […]
3 ianuarie 2014
Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Pasta de masline Se pun […]
3 ianuarie 2014
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Ingrediente Salata de sfecla rosie 2   buc sfecla rosie, 1-2 linguri zeama de lamaie sau o lingura de otet, 2  linguri ulei, sare dupa gust, 1 ceapa alba, 1 lingurita […]
2 ianuarie 2014

Ciorba de cocos afumat cu zeama de varza

Ingrediente Ciorba de cocos afumat cu zeama de varza 1 kg  carne de cocos (afumat) , 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 ardei gras rosu,   patrunjel verde, leustean, […]
27 decembrie 2013

Tort diplomat cu ciocolata

Ingrediente Tort diplomat cu ciocolata Blat : piscoturi de sampanie: 10 buc – ( forma o cratita de 2 l ) Crema: 2 oua, 100 gr zahar, 150 ml lapte, […]
18 decembrie 2013

Carnati de casa

Ingrediente Carnati de casa 5 kg carne de porc (ceafa, pulpa, muschi , slanina), 1 capatana de usturoi, 50 gr sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita cimbru uscat, 1 lingurita […]
16 decembrie 2013

Chec cu fructe

Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar vanilat, 300 gr faina, 150 gr fructe uscate(caise, stafide, merisoare), 30 […]
15 decembrie 2013

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress