20 octombrie 2013

Briose cu nuca

Ingrediente Briose cu nuca 250 gr unt , 180 gr zahar, 4 oua, 1 plic  zahar vanilat, 1/2 lingurita scortisoara, 1 lingurita cacao , 1/2 plic  praf de copt, 300 […]
16 octombrie 2013

Compot de gutui

Ingrediente Compot de gutui 1 l apa, 300 gr  zahar, 5  gutui mari (cca 1 kg ), zeama de la 1 lamaie, 1 baton scortisoara. Mod de preparare Compot de […]
13 octombrie 2013

Prajitura cu dovleac copt si nuca

Ingrediente Prajitura cu dovleac copt si nuca 6 oua, 200 gr zahar, 100 ml ulei, 200 gr dovleac copt,  1/2 plic praf de copt, 1/4 lingurita praf de scortisoara, 15 […]
12 octombrie 2013

Mancare de cartofi cu carne

Ingrediente Mancare de cartofi cu carne 1 kg spata de porc, 1 kg cartofi (de preferat rosii), 2 cepe, 100 ml bulion, 100 ml ulei, 1 lingurita boia de ardei […]
11 octombrie 2013

Prajitura cu nuca si bezea

Ingrediente Prajitura cu nuca si bezea Aluat fraged: 120 gr zahar tos, 3 galbenusuri, 500 gr faina , 250 gr unt , sare, 1 lingurita praf de copt, 2 plicuri […]
10 octombrie 2013

Chiftelute in sos

Ingrediente Chiftelute in sos Chiftelute: 1 kg carne tocata  (porc lucru sau spata), 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei […]
8 octombrie 2013

Peltea (jeleu) de gutui

Ingrediente Peltea (jeleu) de gutui 1 kg gutui (puteti folosi doar coji si cotoare), 1 kg zahar, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Peltea (jeleu) de gutui Se […]
7 octombrie 2013

Fasole verde cu ardei pentru iarna

Ingrediente Fasole verde cu ardei pentru iarna 3  kg fasole, 1  kg ardei gogosar , 100 ml ulei, sare dupa gust,  frunze de telina verde – cca 10 borcane 750 […]
6 octombrie 2013

Pui cu masline

Ingrediente Pui cu masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 ml bulion de rosii, 50 ml vin, 2-3 frunze de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress