Retete culinare, retete culinare in imagini, site retete culinare, cele mai bune retete culinare, retete culinare romanesti, retete culinare Romania, retete culinare cu carne, retete culinare cu pui, retete noi de mancare, retete mancare. Retete mancare, retete prajituri de casa, retete de post, retete  dulci. Retete culinare Bucataria-Romaneasca.ro. Cele mai bune Retete Culinare romanesti. Retete de mancare, prajituri, supe si ciorbe, aperitive, peste, retete

 

 

2 martie 2014

Chiftelute cu carne

Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de patrunjel , 1 ceapa , sare si […]
23 februarie 2014

Prajitura Semiluna

Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara. Mod de […]
19 februarie 2014

Rulada de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata Foaia de rulada – 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml lapte, 25  gr unt, 1 lingurita esenta de rom. Umplutura-20 gr […]
19 februarie 2014

Saratele cu chimen

Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 100 gr unt, […]
17 februarie 2014
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Ingrediente Ciorba taraneasca de porc 1 kg  carne de porc  (cu os), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 ardei gogosar (verde si rosu), 1 ceapa, 2 cartofi, 50 gr mazare […]
12 februarie 2014

Clatite cu branza dulce si afine la cuptor

Ingrediente Clatite cu branza dulce si afine la cuptor Pt 6 foi : 2 oua , 500 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 120 […]
9 februarie 2014

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr jumari […]
7 februarie 2014

Slanina afumata

Ingrediente Slanina afumata slanina proaspata de porc, saramura (1 l apa = 100 gr sare ) , piper, usturoi. Mod de preparare Slanina afumata Slanina se taie fasii , cca […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook