6 noiembrie 2013

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de prepararePeste la cuptor […]
4 noiembrie 2013

Gulii umplute cu carne la cuptor

Ingrediente Gulii umplute cu carne la cuptor 4 gulii, 300 gr  carne tocata, 20 gr orez, 1/2  ceapa, 1 lingura ulei, sare si piper, dupa gust. Pentru servire : smantana […]
3 noiembrie 2013

Trandafiri cu branza dulce

Ingrediente Trandafiri cu branza dulce Aluat: 700 gr faina tip 480, 3 oua, 100 gr zahar, 20 gr drojdie, 100 gr unt (topit), 200 ml lapte, coaja rasa de lamaie, […]
2 noiembrie 2013

Briose cu frisca

Ingrediente Briose cu frisca 250 gr unt , 180 gr zahar, 4 oua, 1 plic  zahar vanilat, 1/2 plic  praf de copt, 300 gr faina, 1 praf de sare. Decor: […]
31 octombrie 2013

Tocana taraneasca

Ingrediente Tocana taraneasca 1 kg carne de porc , 100 ml ulei,  3  buc ceapa, 1 capatana de usturoi,  1 morcov, 1 ardei gogosar, 150 ml bulion, 1 lingurita boia […]
29 octombrie 2013

Ciorba cu perisoare de pui

Ingrediente Ciorba cu  perisoare de pui Perisoare: 600 gr  carne tocata de pui (piept de pui) , 1 ceapa, 2 oua , 20 gr faina , 100 gr orez, 1 […]
25 octombrie 2013

Sarmalute in foi de varza dulce

Ingrediente 25 buc- Sarmalute in foi de varza dulce 1 varza mare -proaspata, 1 crenguta de cimbru uscat, piper, 3 foi de dafin, 2 ardei gogosari. Umplutura 700 gr carne […]
24 octombrie 2013

Tochitura munteneasca

Ingrediente Tochitura munteneasca 1 kg carne de porc( macra), 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, sare si piper , dupa gust, 1 lingurita boia de ardei dulce. […]
23 octombrie 2013

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress