Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, 2 galbenusuri, 1/2 lingurita oregano. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de […]
Ingrediente 250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine Preparare Margarina la temperatura camerei se pune […]
Ingrediente Paste cu sos de rosii 250 gr paste 400 ml pulpa de rosii 2 catei usturoi 2 linguri ulei 1 bucata ceapa rosie 1 bucata ardei gogosar 50 ml […]
Ingrediente 5 kg vinete, 5 kg ardei, 150 gr zahar, 200 ml ulei, 200 ml otet, sare, 3 foi de dafin. Preparare Ardeiul se coace, se curata, se spala de […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT