Frigarui la cuptor

Frigarui la cuptor
Ingrediente:

1  muschiulet de porc ( 500 gr), 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 catei de usturoi, 5 cartofi potriviti, 6 ciuperci proaspete, 10 rosii cherry, 50 ml ulei, 1/2 lingurita cimbru, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5 bucati

5/5 - (52 votes)

Frigarui la cuptor, un preparat delicios si satios. Reteta de Frigarui la cuptor este simpla, rapida si ideala pentru mesele in familie. Alaturi de salata verde cu ridichi sau sos de iaurt  frigaruile sunt foarte gustoase.

Portionam muschiuletul in bucati potrivite pentru frigarui.

Il punem intr-un bol impreuna cu boia de ardei dulce, usturoiul pisat, 1 lingura ulei, sare si piper.

Acoperim vasul cu folie alimentara si il lasam 30 minute, la temperatura camerei.

Spalam legumele,  le portionam si le asezam intr-un bol.

Amestecam uleiul cu oregano, sare si piper dupa gust. Adaugam legumele si amestecam.

Formam frigaruile, alternand bucatile de carne cu cele de legume – vezi foto.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Introducem tava  in cuptorul preincalzit la 180/ pentru 15 minute.

Frigaruile se intorc si apoi le mai lasam inca 15 minute.


Se scot  pe un platou si se servesc imediat. Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *