Gasca cu varza

Gasca cu varza
5/5 - (2 votes)

Ingrediente Gasca cu varza / 2 portii

2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si sare dupa gust, 1 varf lingurita de cimbru.



Preparare

Pulpele de gasca se prajesc in untura.

Se scot pulpele, iar in untura ramasa se prajeste ceapa tocata marunt.

Gasca cu varza



 

Se adauga pasta de tomate, boia de ardei dulce, cimbru   si 100 ml apa calda.

Se lasa sa fiarba cca 5 minute si  apoi se adauga varza murata taiata subtire.

Se amesteca , se mai lasa cateva momente, apoi se ia de pe foc.

Peste varza se adauga  pulpele , apoi cratita  se introduce la cuptor la 180C.

Gasca cu varza

Cand pulpele devin aurii se adauga 150 ml apa si  se acopera cratita cu un capac.

Se lasa la foc potrivit pentru inca 30 minute.

Se serveste cu ardei iute si cu mamaliguta.

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.