Preparati rapid si usor cele mai gustoase oua umplute cu pate de ficat! Un aperitiv fin, cremos, perfect pentru mese festive sau mese in familie. Descoperiti bunatatea unui preparat simplu si rapid!
Mod de preparare Oua umplute cu pate de ficat
Fierbem ouale timp de aproximativ 10 minute, apoi le racim in apa rece si le curatam de coaja.
Le taiem in jumatate pe lungime si scoatem cu grija galbenusurile.
Punem intr-un bol galbenusurile fierte, pateul de ficat, mustarul si untul la temperatura camerei.
Adaugam boiaua, sare si piper dupa gust, apoi mixam totul pana obtinem o compozitie omogena si cremoasa.
Umplem jumatatile de albus cu amestecul obtinut, folosind o lingurita sau un pos cu sprit ( varf stelat).
Asezam ouale umplute pe un platou si, optional, le decoram cu verdeata.
Le lasam la frigider cel putin 30 de minute inainte de servire.
Pofta buna!