Dovlecei cu rosii la cuptor

5/5 - (1 vote)

Ingrediente Dovlecei cu rosii la cuptor

1 dovlecel mai mare (cca 700 gr), 6 rosii mici, 1 ceapa, 100 gr masline, 50 ml ulei, 100 ml apa, sare si piper dupa gust, 2 crengute cimbru proaspat.

Preparare Dovlecei cu rosii la cuptor

    1. Legumele spalate se portioneaza astfel :  dovlecelul  sub forma de bastonase, rosiile in jumatati  iar ceapa in fasii mai groase.
    2. Intr-un vas termorezistent adaugam alternativ bucati de dovlecel, rosii, ceapa, masline, crengutele de cimbru  apoi apa , ulei , sare si piper dupa gust.
    3. Se introduc la cuptor 200 C pentru 30-35 min.

Se serveste alaturi de friptura  sau in zi de post. Este un preparat simplu si usor de pregatit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.