Ciorba de peste cu rosii

Ciorba de peste cu rosii
Ingrediente:

800 gr peste (caras) sarat, 1  ceapa, 1  morcov, 1/4 bucata telina, 4 rosii decojite, 1 ardei rosu (gras sau gogosar), 2 cartofi potriviti, sare dupa gust, 2 linguri ulei, 1/2 legatura patrunjel proaspat, 2 l apa fierbinte.

Timp preparare

55 minute

Nr. portii

6

5/5 - (4 votes)

Ciorba de peste cu rosii, o bunatate pentru masa de pranz. Reteta Ciorba de peste cu rosii este simpla, rapida si delicioasa.

Pestele se portioneaza in bucati potrivite.

Spalam bine legumele si apoi le taiem cubulete (ceapa, morcovul, telina, cartofii, ardeiul ).

Taiem rosiile decojite  in felii si indepartam semintele.

Intr-o oala se pune uleiul la incins , adaugam ceapa, morcovul, telina si ardeiul.

Le lasam sa se caleasca 3-4 minute si adaugam apa fierbinte.

Se continua fierberea la foc mic,  pana legumele sunt aproape fierte.

Adaugam cartofii , rosiile ,  pestele si potrivim de sare.

Se mai lasa la fiert cca 10 -12 minute,  apoi adaugam patrunjelul taiat marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *