Cascaval Pane

cascaval pane
Ingrediente:

300 gr cascaval , 2 oua, 100 gr faina, 200 gr pesmet, sare dupa gust, 1 praf piper, ulei pentru prajit.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

3

5/5 - (181 votes)

Cascavalul pane este un preparat delicios, o gustare cu exterior crocant si  interior moale. Reteta de cascaval pane este  apreciata pentru gustul sau delicios, textura  crocanta si cremoasa.Poate fi servit cu diverse sosuri sau garnituri. Cascaval Pane, un preparat delicios pentru mese in familie.

Cascavalul se taie in felii de  0.7 cm .

Mixam ouale  cu sare si praful de piper.

Feliile de cascaval se trec prin :  faina, compozitia de ou si pesmet.

Toata suprafata cascavalului va fi acoperita , in caz contrar,  cascavalul va curge in timpul prajirii.

Pentru o crusta mai groasa se repeta operatia.

Feliile de cascaval se prajesc in ulei   incins , pe ambele parti, cca 1-2 minute.

Soatem rapid feliile de cascaval pe hartie absorbanta.

Se serveste imediat alaturi de  salata si garnitura.

cascaval pane

Pofta Buna!

Reteta Dovlecei Pane

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *