Garnitura de cartofi natur este o alegere populara pentru multe feluri de mancare, deoarece poate fi usor pregatita si se potriveste cu o varietate larga de arome si stiluri de gatit. Cartofii natur pot fi serviti simpli, cu sare si piper, sau pot fi adaugati unor preparate mai complexe pentru a le da mai multa textura si aroma. Garnitura de cartofi natur poate fi servita alaturi de o varietate larga de feluri de mancare, cum ar fi fripturi, legume sau salate.
Curatam cartofii de coaja si ii spalam bine.
Taiem cartofii cuburi si ii punem intr-o cratita.
Adaugam apa cat sa-i acopere, un praf de sare si punem la fiert.
In timpul fierberii indepartam spuma formata.
Fierbem cartofii pentru maxim 20 minute, la foc potrivit.
Sunt gata cand furculita intra usor in ei.
Scurgem cartofii de apa fierbinte si ii asezam pe un platou.
Adaugam unt, sare, piper si patrunjel maruntit.
Amestecam usor si servim imediat.
Pofta Buna!