4.9/5 - (14 votes)
Briose cu zmeura si coacaze, un desert pufos si aromat. Reteta este usoara si se prepara rapid.
Fructele se spala cu grija si se pun la scurs, intr-o strecuratoare.
Untul se mixeaza cu zahar pana obtinem o compozite omogena.
Adaugam pe rand ouale si mixam continuu.
Se adauga praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam pana obtinem o compozitie uniforma.
Intr-o tava de briose punem hartii speciale, iar in fiecare hartie turnam compozitia, cu ajutorul unui pos prevazut cu dui.
Turnam un strat , fructe (4 zmeure, 3 coacaze negre) si un strat de compozitie.
Deasupra la fiecare briosa , adaugam cate 4 zmeure.
Se coc pentru 25 minute/180C .
Dupa coacere si racire, pudram briosele cu zahar farin.
Pofta Buna!