Briose cu zmeura si coacaze

Briose cu zmeura si coacaze
Ingrediente:

Ingrediente Briose cu zmeura si coacaze

200 gr unt , 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 300 gr faina.

Umplutura : zmeura si coacaze negre.

Decor: zahar pudra vanilat.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

16

4.9/5 - (14 votes)

Briose cu zmeura si coacaze, un desert pufos si aromat. Reteta  este usoara si se prepara rapid.

Fructele se spala cu grija si se pun la scurs,  intr-o strecuratoare.

Untul se mixeaza cu zahar pana obtinem o compozite omogena.

Adaugam pe rand  ouale  si mixam continuu.

Se adauga praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam  pana obtinem o compozitie uniforma.

Intr-o tava  de briose punem hartii speciale,  iar in fiecare hartie  turnam compozitia,  cu ajutorul unui pos prevazut cu  dui.

Turnam   un strat , fructe   (4 zmeure, 3 coacaze negre) si  un strat de compozitie.

Deasupra la fiecare briosa , adaugam  cate 4 zmeure.

Se coc pentru 25 minute/180C .

Dupa coacere si racire,  pudram briosele   cu zahar farin.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *