Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza
Ingrediente:

1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei.

Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 lingura  smantana, 2 fire de cimbru proaspat,piper.

Timp preparare

20 de minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (31 votes)

Aperitiv Dovlecei cu branza pentru mese in familie. Reteta este simpla, rapida si  cu ingrediente la indemana. Deliciosi si hranitori, dovleceii sunt ideali in obtinerea aperitivelor.

Punem intr-un blender: branza de oaie taiata cubulete , branza proaspata, smantana si piperul ( dupa gust).

Se mixeaza pana obtinem o pasta omogena.

Compozitia obtinuta se amesteca cu cimbru taiat marunt.

Taiem dovleceii in  felii subtiri, pe lungime .

Feliile se pun pe o tava , se ung cu ulei si se presara cu piper si sare.

Se pun pe gratarul incins si se frig  pe ambele parti.

Dupa racire , punem pe fiecare felie de dovlecel cate o lingurita de umplutura si rulam.

Rulourile formate se pun pe un platou cu verdeata.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *