Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi
Ingrediente:

500 gr fasole, 40 ml ulei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, sare dupa gust.

Decor: patrunjel verde.

Timp preparare

30 de minute

Nr. portii

3

5/5 - (13 votes)

Pastai cu usturoi, un preparat cu gust intens de usturoi. Reteta Pastai cu usturoi este simpla, se prepara usor si poate fi servita la cina.

Spalam fasolea si o taiem in  bucati potrivite.

Fierbem  fasolea pentru  15 minute.

Intr-o cratita se pune uleiul,  ceapa taiata marunt si 50 ml apa calda.

Se fierbe compozitia pentru  5 minute, adaugam fasolea si amestecam.

Fierbem 3 minute, adaugam  usturoiul pisat si amestecam.

Se serveste cu patrunjel taiat marunt .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *