Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci
Ingrediente:

300 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 400 gr ciuperci, 100 gr smantana 18 % , 1 ceapa, piper, sare, cimbru uscat dupa gust, cateva fire de marar.

Pentru servire - cascaval ras

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

5/5 - (21 votes)

Paste cu ciuperci, un preparat gustos si hranitor. Reteta Paste cu ciuperci este simpla, rapida si delicioasa.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

paste cu ciuperciSpalam ciupercile , le taiem felii si le prajim in ulei incins.

Adaugam  ceapa taiata marunt , amestecam si o calim maxim 3 minute.

Se topeste untul  intr-o cratita, adaugam  laptele,  smantana si amestecam bine.

Adaugam  ciupercile cu ceapa, pastele fierte, sare , cimbru si piper dupa gust.

Amestecam usor si mai lasam  pe foc , cca 1 minut.

Paste cu ciuperciSe servesc fierbinti, presarate cu   cascaval si  marar maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *