Pulpa de porc impanata cu usturoi

Pulpa de porc impanata cu usturoi
Ingrediente:

1,200-1,500 kg pulpa de porc, 10 catei usturoi, 1/2  lingurita piper rosu , piper macinat si  sare dupa gust, 5 foi de dafin, 150 ml apa, 50 ml ulei.

Timp preparare

2 ore si 10 minute

Nr. portii

8

5/5 - (30 votes)

Pulpa de porc impanata cu usturoi , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi. O reteta in imagini si explicata pas cu pas.

Curatam usturoiul si il taiem in fasii.

Pulpa de porc se inteapa cu un cutit ascutit,  iar in fiecare taietura  punem cate o bucata de usturoi .

Se impaneaza toata bucata de carne,  apoi se unge cu ulei, se adauga sare si piper dupa gust .

Se leaga carnea cu o sfoara alimentara , adaugam   frunze de dafin,  apoi se pune intr-o tava termorezistenta.

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Presaram  piperul rosu pe toata suprafata carnii , adaugam apa (in tava)  si introducem la cuptor ( tava acoperita)  pentru 1 ora/180C.

Dupa 1 ora  indepartam capacul , peste carne adaugam sos din tava si se introduce din nou in cuptor pana devina rumena, cca 1 ora.

Pulpa de porc impanata cu usturoiSe serveste cu garnitura si salata.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *